Företagets slogan

Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande. Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande. Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande. Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande. Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande. Text om vilka Terrigio är, vilken vision man har eller liknande.

Bevattning

En ny generations ekosystem där vattnet står i centrum. Ett nytt tänk krävs för att förbättra nyttjandet av regnvattnet året runt, speciellt årets torraste perioder. Vi har flexibla lösningar från den lilla planteringen till större projekt med tuffa förutsättningar och olika miljökrav.

Parkmiljö

Vi vill skapa trivsamma, välmående och syrerika dagar för både småfåglar i parken till trafikerade storstäder med hjälp av växtlighet och parkinredning. Vi ser parkmiljön från ett helhetsperspektiv.

Säsong

Från idé till färdig plantering så finns vi där med våra gröna fingrar för att se till att både växter och säsongsblommor ska blomma och växa. Med er idé skapar vi ett helhetskoncept som passar in i den tänkta miljön.

Våra referenser

Terrigio startade med utveckling av sin patenterade bevattningslösning, unik på marknaden, men har nu gått vidare genom att bredda sin portfölj med ett komplett sortiment för din utemiljö.